GENERAL


Q: Hvorfor indbinde?

Q: Hvem er Unibind?
Q: Hvorfor vælge Unibind?
Q: Hvad er SteelBinding?
Q: Hvilke typer indbindingsløsninger kan Unibind tilbyde?
Q: Hvor kan jeg købe produkterne?
Q: Hvilke indbindings tilbehør fås der?
Q: Vil I indbinde mine dokumenter?
Q: Kan I tilbyder software til foto-produkterne?


RESIN STEELBINDING


Q: Hvordan kan jeg sikre mig at alle siderne sidder fast i omslaget?

Q: Hvor mange ark kan der være i et omslag?
Q: Hvor længe skal de indbundne dokumenter afkøle før de kan bruges?
Q: Hvor kan man tænde og slukke for maskinen?
Q: Kan jeg redigere siderne i dokumentet efter at den er indbundet?
Q: Mit dokument indeholder en fejl. Kan jeg rette op på dette dokument?
Q: Jeg glemte at indbinde en side i mit dokument. Kan jeg stadig tilføje den til det bundne dokument?
Q: Jeg laver en del indbindinger og jeg laver tit flere dokumenter ad gangen. Er der en måde at fremskynde den indbindings proces?
Q: Kan jeg bruge alle typer papir i mit Unibind system?

Q: Min maskine virker ikke. Hvordan kan jeg få hjælp til at reparere min maskine?

 

 

STAPLE STEELBINDING


Q: Hvor skal jeg hæfte for at opnå det bedste indbindings resultat?

Q: : Skal der bruges en speciel hæftemaskine?


 


PUNCH STEELBINDING


Q: Kan jeg bruge min egen spiral- eller wire-indbindingsmaskine?


 


PERSONLIG PRÆG / TRYK


Q: Jeg overvejer at købe en Transfer Press. Hvilken type printer skal jeg bruge til udskrivning på transferpapiret?
GENERAL


Sp: Hvorfor indbinde?
Sv: Det første indtryk gør en forskel. Et professionelt indtryk skiller dit firma ud fra konkurrenten og øger resultaterne. Du får aldrig en anden chance til at lave det første indtryk. Dokumenter der er perfekt indbundne i et Unibind omslag ser professionelle ud og signalere et professionelt firma.

Back to top

Sp: Hvem er Unibind?
Sv: I næsten 30 år har Unibind specialiseret sig i design, fremstilling og marketing af systemer til indbinding af dokumenter, foto og kalendere. Vi er et innovativt familiefirma som er anerkendt som verdens førende i dokument præsentation. Vores mål er at tilbyde kundevenlige, førsteklasse - produkter og services som bidrager til bedre kommunikation imellem mennesker.

Back to top

Sp: Hvorfor vælge Unibind?
● På grund af Unibinds patenterede og revolutionerende SteelBinding teknologi kendt for høj kvalitet, brugervenlighed og holdbare resultater.
● De forskellige fleksible løsninger til in-house indbinding efter kundernes behov.
● Et bredt udvalg i omslag og indbindings systemer som passer lige til din virksomheds budget og målsætninger. Med vores udvalg af Unibind indbindingsmaskiner og omslag, kan du selv skabe perfekt indbundne dokumenter og fotobøger på en meget kosteffektiv måde.
● Unibind har over 30 års erfaring.
● Konstant innovation.

Back to top

Sp: Hvad er SteelBinding?
Sv: Det patenterede SteelBinding Koncept adskiller Unibinds gennemsigtige omslag og hårde bogomslag fra alle andre omslag på markedet. Hvert Unibind omslag er forsynet med en U-formet stålryg. Denne karakteristiske og grundlæggende del af omslaget beskytter hvert dokument eller fotobog på tre sider.

Back to top

Sp: Hvilke typer indbindingsløsninger kan Unibind tilbyde?
Sv: Unibind tilbyder et bredt sortiment indbindingsmuligheder til at beskytte dine dokumenter, fotos og selv fuld litterære romaner: staple (hæfteklamme), punch (wires), resin (patenteret lim) og ‘smart’ binding (et klogt selvklæbende system).

Resin SteelBinding er et system som indbinder dokumenter og fotobøger med en minimal indsats og på et øjeblik. Maskinens varmeelementer er fuldautomatiske, kræver ingen opvarmningstid og kan indbinde adskillige dokumenter på samme tid. Omslagets stålryg gør at papirets kanter synker helt ind i den smeltede lim. Resultatet er en super-stærk og permanent indbindingskvalitet. Man kan hurtigt og nemt redigere i siderne ved at opvarme et indbundet dokument eller en fotobog.

                 
                  > Klik her for demo video

Unibind Punch SteelBinding system indbinder dine dokumenter og foto med den højeste kvalitet. Dette wire-basert system er velegnet til tyk eller stiv papir som også skal ligge helt flad når bogen er åben. Vores wirebinder har justerbare knive som gører det mulig at slå knivene/ hullerne til og fra, alt efter dokumentets format. Maskinen er vedligeholdsfri og redigering er nemt og hurtigt. Resultatet er den perfekte indbundne hardcover bog som er godt beskyttet og præsenteret i den højeste kvalitet.

                  > Klik her for the demo video

Vores Staple SteelBinding system er den perfekte løsning til indbinding af dokumenter eller fotoprint derhjemme. Du skal blot samle dine print med din hæftemaskine, og derefter placere bundtet i en af vores Staple SteelBinding omslag. De medfølgende selvklæbende strimler skjuler hæfteklammerne, så dine udskrifter er bundet på ingen tid og er i en professionel kvalitet.

                  > Klik her for demo video

Unibind Smart Binding Konceptet eliminerer ethvert behov for udstyr, ikke engang en hæftemaskine er påkrævet! Takket være brugen af en række forud-bundet selvklæbende strips kan du nemt vedhæfte og indbinde dine udskrifter. Dette gør Smart Binding en nem, hurtig og billig indbindingsmetode. Hvert Smart Binding produkt kommer med sin egen "Guide", en brugervenlig skabelon til at sikre alle prints er stablet lige over for hinanden. Du skal blot lægge dine prints ind i holderen og trykke dem fast på de medfølgende selvklæbende strimler - dine prints bliver perfekt stablet og indbundet.

                  > Klik her for demo video

Back to top

Sp: Hvor kan jeg købe produkterne?
Sv: Takket være et effektivt netværk af forhandlere og distributører, kan man få Unibind produkterne i over 120 lande verden over. Klik her for at finde din lokale forhandler.

Back to top

Sp: Hvilke indbindings tilbehør fås der?
Sv: Unibind tilbyder en komplet række af tilbehør som gør din indbindings oplevelse mere behagelig. Såsom forskellige typer kontor- og fotopapir, arkiveringsværktøjer og modulære opbevarings-løsninger. Hvert tilbehør vil overbevise dig om de mange fordele af at vælge Unibind. Klik her for at tage et kig på vores udvalg af tilbehør.

Back to top

Sp: Vil I indbinde mine dokumenter?
A: Sv: Nej, vi er en fabrikant som tilbyder systemer til indbinding og muligheder for at skræddersy dine mapper og bøger. Vi kan dog tilbyde en online-tjeneste til at tilpasse og bestille bl.a. AgendaBooks og MeetingBooks. Disse nyttige bøger er et unikt værktøj til dine kunder, dine medarbejdere, dine forretningsforbindelser osv... Klik her for at lære mere.

Back to top

Sp: Kan I tilbyder software til foto-produkterne?
Sv: Ja, du kan få vores gratis fotobog software ved at klikke her. Vi har ikke vores egne software til kalenderne, men fotobutikkerne kan udskrive i de formater, der passer til de forskellige UniCalendar formater.

Back to top
RESIN STEELBINDING

 

Sp: Hvordan kan jeg sikre mig at alle siderne sidder fast i omslaget?
Sv: Venligst Følg disse trin når du indbinder:

1. 1. Brug en Rygmåler for at vælge den rigtige størrelse omslag til dit dokument eller fotoprint dvs. vælg et omslag, der er bred nok til din papirmængde.


2. Bank forsigtigt kanten af dit papirbundt i bordet for at stable arkene omhyggeligt over for hinanden. Derefter placerer bundtet i omslaget og placer omslaget på maskinens varme-element. Være sikker på at alle papirkanterne har godt kontakt med limen i bundet af omslaget, evt. ved at banke toppen let med fingrespidserne.

3. 3. Efter indbinding varmesekvensen, lad det perfekte indbundne dokument afkøle i 2 minutter før brug. Husk, at større dokumenter bør have lov til at køle lidt længere.

Back to top

Sp: Hvor mange ark kan der være i et omslag?
Sv: Standard rygstørrelser spænder fra 1 mm til 36 mm. Ark antallet er baseret på 80 g papir og brugen af tungere papir vil kræve et bredere omslag.

Brug nedenstående tabel, for indbinding af 80 g papir:


 

TIP: Brug en Rygmåler for at vælge den rigtige størrelse omslag til dit dokument eller fotoprintBack to top

Sp: Hvor længe skal de indbundne dokumenter afkøle før de kan bruges?
Sv: I de fleste tilfælde vil dokumentet være klar til brug efter 2 minutter afkøling på maskinens køle-element. For rygstørrelser over 15mm, er det en god ide at give lidt mere tid til afkøling. Jo bredere et dokument er, jo længere tid vil det tage til at nå stuetemperatur (som giver dokumentet højeste styrke). Til foto produkter eller til papir tykkere end 80 g, er det også anbefalet at give mere tid til afkøling.

Back to top

Sp: Hvor kan man tænde og slukke for maskinen?
Sv: Der er ingen tænd / sluk-knap på Unibind maskiner. Unibind maskiner til Resin SteelBinding er fuld-automatiske, de skal blot sættes i stikkontakten. Når maskinens varmeplade kommer i kontakt med omslagets stålryg, starter maskinen op helt automatisk. Maskinen kræver heller ikke opvarmningstid. Varmen smelter limen (resin) i bogen. Stålet i omslagets ryg forhindrer at limen bliver absorberet af selve omslaget og papirets kanter synker godt nede i den opvarmede lim. Når maskinen stopper med at varme, køler omslaget ned og fanger siderne. Selv når omslaget bliver stående på varmeelementet, vil maskinen slukke automatisk.Back to top

Sp: Kan jeg redigere siderne i dokumentet efter at den er indbundet?
Sp: Mit dokument indeholder en fejl. Kan jeg rette op på dette dokument?

Sp: Jeg glemte at indbinde en side i mit dokument. Kan jeg stadig tilføje den til det bundne dokument?
Sv: Ja, alle maskiner har en rediger funktion, som giver dig mulighed for at fjerne eller indsætte sider. For at gøre dette, skal du placere det indbundne omslag på varmeelementet og vente indtil lampen bliver grøn. Den smeltede lim giver dig i dette øjeblik mulighed for at tilføje og / eller fjerne sider fra omslaget. Mens limen er varm, tryk let på toppen af siderne for at sikre, at alle ark skabe god kontakt med limen i ryggen. Efter varmesekvensen er færdig, lad dokumentet køle helt ned før brug. Når du tilføjer sider er det vigtigt at huske hvor mange ark det anvendte omslag kan rumme (ryg størrelsen). Klik her for at se demo videoen der viser hvordan du kan redigere dine dokumenter.Back to top

Sp: Jeg laver en del indbindinger og jeg laver tit flere dokumenter ad gangen. Er der en måde at fremskynde dSv: Unibinds maskiner er designet til at rumme vores største rygbrede dvs. 36mm omslaget. Når man bruger en mindre rygstørrelse vil der være plads tilbage på varme-elementet, der giver dig muligheden for at tilføje yderligere omslag til samme element. For eksempel kan du indbinde op til otte stk. 1mm omslag på samme indbindings-element. Det eneste krav er, at du placerer alle omslag på varme-elementet samtidigt. Hvis ikke du gøre det samtidigt, vil det sidste tilføjede omslag ikke få tid nok til at sikre dig en holdbar indbinding.

Det er klart et den type Unibind maskine som du vælger, også har noget at sige når det gælder kapacitet. Køber du en større Unibind system f.eks. Unibind XU338, vil du være i stand til at drage fordel af de ovennævnte indbindings kapacitet på alle tre indbindings-elementer. For eksempel, kan du indbinde op til 24 stk. 1mm omslag samtidigt på en XU338.

Back to top

Sp: Kan jeg bruge alle typer papir i mit Unibind system?
Sv: Ja, Unibind SteelBinding teknologi giver dig mulighed for at indbinde alle typer af kontor-og fotopapir. Unibinds antal-ark-per-omslag er baseret på 80 g papir. Brugen af tungere papir vil kræve at der anvendes en større rygstørrelse og kan kræve at man kører en anden indbindings sekvens for at sikre at alle papirark er sunket ind i limen.Back to top


Sp: Min maskine virker ikke. Hvordan kan jeg få hjælp til at reparere min maskine?
Sv: Det anbefales, at du tager kontakt til din lokale Unibind kontor eller forhandler og giver en detaljeret beskrivelse af problemet. Hver Unibind Maskinen leveres med en toårs garanti. Din kontaktperson vil hjælpe dig igennem processen.Back to topSTAPLE STEELBINDING

 

Sp: Hvor skal jeg hæfte for at opnå det bedste indbindings resultat?
Sv: Vedlagt i indpakning af vores Staple SteelBinding produkter er et ark med brugervejledning. På arket er der mærket den anbefalede placering af hullerne. Ved at placerer dette ark oven på den din papirbunke (som er placerede i mellem de medfølgende for- og bagsider) får du et passende sted for hæftning.

                  > Klik her for demo video


Back to top

Sp: Skal der bruges en speciel hæftemaskine?
Sv: Rygstørrelserne i vores Staple indbindings sortiment er nøje udvalgt til at alle kan bruge den. Det er muligt at indbinde vores Staple SteelBinding produkter ved hjælp af en almindelig hæftemaskine. Unibind kan tilbyde en professionel hæftemaskine for ekstra komfort, men det er ikke nødvendigt.Back to topPUNCH STEELBINDING

 

Sp: Kan jeg bruge min egen spiral- eller wire-indbindingsmaskine?
Sv: Det er ikke nødvendigt at bruge en Unibind wiremaskine. Vores Punch SteelBinding teknologi med dens medfølgende selvklæbende for- og bagsider er kompatibel med alle typer af wire og spiral indbindinger på markedet.Back to topPERSONLIG PRÆG / TRYK

 

Sp: Jeg overvejer at købe en Transfer Press. Hvilken type printer skal jeg bruge til udskrivning på transferpapiret?
Sv: Overfladen på transferpapiret er generelt ikke egnet til Inkjet printere. Papiret er udviklet til brug med en digital printer, som skal kunne håndtere papir med blankt overflade. Vi anbefaler at bruge OKI C5000-serien til at opnå optimale resultater. Det er altid anbefalet at lave en prøve for at se, om resultatet svarer til forventningerne.
Bemærk: hvis den anvendte printeren ikke er egnet / specificeret for den nødvendige papirkvalitet, og som en konsekvens af printerens ydeevne ikke opnå den forventede kvalitet, kan Unibind ikke påtage ansvaret.Back to top