Part-time telemarketeer 20 u/week

Peleman Industries, met als zijn bekendste merknaam Unibind, is wereldwijd marktleider op gebied van presentatie van "ingebonden" bedrijfsdocumenten. In de Benelux hebben we reeds een klantenbestand opgebouwd van meer dan 50.000 bedrijven zoals Deloitte & Touche, IBM, KBC, ING, Nato, Toyota Motors, Kodak,.... Internationaal is Peleman Industries, via eigen filialen, distributeur - en dealer netwerken, aanwezig in meer dan 110 landen.

Wegens uitbreiding van ons team in Puurs zijn we op zoek naar een Part-time telemarketeer 20 u/week.

Jobinhoud

Telefonische afspraken maken bij prospecten.
Als rechterhand van onze vertegenwoordigers buitendienst ben je verantwoordelijk voor het vullen van hun agenda. 80% van je tijd bestaat erin afspraken te maken, dit door telefonisch contact te leggen met grote bedrijven. 20% van je tijd bestaat uit de administratieve opvolging van deze contacten. Je krijgt hierbij ondersteuning van jouw Coördinator/Coach, aan wie je tevens rapporteert.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Nederlandstalige medewerker.

Profiel
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je bezit overtuigingskracht, commerciële flair, bent creatief en resultaatgericht.
 • Je hebt een aangename telefoonstem en beschikt over goede luister- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Je bent enthousiast en communicatief.
   
Aanbod
 • Je komt terecht in een dynamisch team.
 • Je vertegenwoordigt een exclusief product met een unieke positionering in een internationale omgeving.
 • Wij bieden jou een marktconform salaris met motiverend bonussysteem, aangevuld met verschillende extralegale voordelen
   
Interesse?

Stuur een e-mail met motivatiebrief en cv (vergeet je telefoonnummer niet te vermelden) naar hrm@peleman.com, of per post: Peleman Industries nv, t.a.v. An Muylaert, Rijksweg 7, 2870 Puurs.