Junior Financial Analyst

Peleman Industries, met als zijn bekendste merknaam Unibind, is wereldwijd marktleider op gebied van presentatie van "ingebonden" bedrijfsdocumenten. In de Benelux hebben we reeds een klantenbestand opgebouwd van meer dan 50.000 bedrijven zoals Deloitte & Touche, IBM, KBC, ING, Nato, Toyota Motors, Kodak,.... Internationaal is Unibind, via eigen filialen, distributeur - en dealer netwerken, aanwezig in meer dan 110 landen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Junior Financial Analyst.

Jobinhoud

Als Junior Financial Analyst maak je deel uit van de financiële afdeling en draag je bij aan de verbetering op het vlak van efficiëntie en automatisering en rapportering.
Je beheert alle financiële en sales data door deze op een correcte en gestructureerde manier in te brengen en te updaten in ons ERP pakket, BinteQ. Daarenboven verzorg je de financiële opvolging en rapportering, de budgetcontrole en de update van de projecten inzake kostprijzen. Je biedt de nodige ondersteuning aan de financieel directeur en de sales business analyst, en fungeert deels ook als back-up van de algemene boekhouding

Profiel
  • Je bent een schoolverlater of iemand met een eerste werkervaring
  • Je genoot een economische opleiding (bedrijfskunde, accountancy, handelswetenschappen,..)
  • Je kan vlot overweg met Excel.
  • Sleutelwoorden die jou omschrijven zijn dynamisch, analytisch, pragmatisch, hands on, georganiseerd, nauwgezet en gedreven. Verder ben je een vlotte communicator en spreek je vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur gekenmerkt door een collegiale sfeer, waar je de gelegenheid krijgt je creativiteit en capaciteiten ten volle te ontplooien. Je geniet een interne opleiding in de boekhouding, alsook van het ERP pakket, Binteq. Je krijgt doorgroeikansen en een hoge portie verantwoordelijkheid. Je krijgt een aantrekkelijk salaris inclusief extralegale voordelen, in lijn met jouw toegevoegde waarde en competenties.

Interesse?

Stuur een e-mail met motivatiebrief en cv (vergeet je telefoonnummer niet te vermelden) naar hrm@peleman.com, of per post: Peleman Industries nv, t.a.v. An Muylaert, Rijksweg 7, 2870 Puurs.